Termeni & Condiții

Accesarea și vizionarea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos:

Firma își rezerva dreptul de a face modificări prevederilor de mai jos, fără o notificare prealabila.

Conținutul acestui site, este proprietatea S.C. Albinutza S.R.L. și acest site este aparat de legile în vigoare ce protejează drepturile de autor.


Folosirea oricăror elemente din cadrul acestui site fara acordul scris al S.C. Albinutza S.R.L. se pedepsește conform legilor romane în vigoare; astfel, este interzisa  accesarea site-ului nostru, in scopul copierii conținutului sub orice forma. S.C. Albinutza S.R.L. protejează conținutul informațiilor primite de la clienți și de aceea declara ca nu face schimb, nu vinde și nu transmite adresele de e-mail obținute prin intermediul acestui site; nu divulga adresa de e-mail sau orice alte date ale clienților care accesează acest site, fără acordul respectivului client.


In cazul în care o informație a fost introdusa și afișată greșit în baza de date a site-ului S.C. Albinutza S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica acea informație fără nici un preaviz și eventual își rezerva dreptul de a anunța potențialii clienți despre eroarea apărută.

Informațiile la zi sau datele reale despre produsele prezentate pot fi diferite într-o oarecare măsură față de informațiile și fotografiile prezentate pe site, dat fiind faptul ca autoritățile romane pot modifica oricând legislația romană declaram ca acesta are caracter pur informativ;

S.C. Albinutza S.R.L. va depune eforturi sporite ca informațiile sa fie actualizate in cat mai scurt timp.


Orice încercare de a modifica sau copia conținutul acestui site este considerata o tentativa de fraudare, aceasta făcând obiectul unei plângeri penale la organele de politie împotriva celui / celor care au încercat acest fapt.


Fiind de acord cu acești termeni, clientul își asuma în totalitate răspunderea.