Despre noi

Bun venit pe site-ul albinutza.ro, site-ul este parte a unei companii romane private, furnizor de servicii complete de birotica si papetarie ce are ca prim obiectiv, satisfacerea clientilor prin adaptarea ofertei de produse la cerintele fiecaruia, mai bine spus, suntem parteneri in dezvoltarea afacerilor clientilor nostri. Un alt obiectiv al companiei noastre este aducerea in oferta a cat mai multor produse noi ce reprezinta o noutate in domeniu si care fac parte din evolutia continua a tehnologiei.

O motivare puternica ne-a oferit-o concurenta, care ne-a obligat sa abordam problemele intr-un mod mai profesionist decat alte companii, devenind compania cea mai competitoare vis-a-vis de calitatea superioara a produselor comercializate si de nivelul redus al preturilor acestora. Toate acestea reprezinta motivele pentru care ne-am propus sa implementam in departamentul vanzari noul model de comert pentru vanzari on-line. Departamentul logistica asigura intreg lantul de aprovizionare – gestiune stocuri – livrari astfel incat comenzile sunt onorate in maxim 48 ore, in cazul produselor aflate in stoc.

Echipa noastra profesionista de vanzari are o experienta reala de piata si este instruita sa raspunda cu promtitudine si seriozitate tuturor cerintelor venite din partea clientilor dar si sa pastreze o buna legatura si loialitate fata de acestia. Noi nu vindem doar produse si servicii! Oferim consultanta si cele mai bune solutii in alegerea de catre dumneavoastra a necesarului de birotica si papetarie.

Prin constructia acestui site web ne-am dorit sa va facem viata mai confortabila si mai placuta sa eliminam timpul pierdut de dumneavoastra in cautarea produselor din magazine. In concluzie, am urmarit sa oferim posibilitatea potentialilor clienti de a alege si primi produsele cautate intr-un timp foarte scurt la cele mai competitive preturi.

Popescu George,

Administrator.